22 Kasım 2009 Pazar

amigurui viking kızı












elamın elinden alabilirsem ayakkabılarını giydirip çantasını takıp foto çekeceğim ama ne mümkün vermiyor uymasını beklemek gerek :)
amigurumi nedir?
Amigurumi, Japon kökenli bir kelime olup Ami (tığ veya şiş ile yapılmış) ve nuigurumi (içi doldurulmuş oyuncak ) kelimelerinden türeyen örgü ören bayanların da iyi bildiği sık iğne tekniğinin oyuncağa uyarlanmış halidir.
Türk elişi sanatlarında kullanılan sık iğne amigurumideki en önemli teknikdir. Kullanılan malzemeler ise tığ, ip ve güvenlik kilitli amigurumi gözlerdir. Amigurumi gözlerinin en önemli özelliği ise takıldıkları yerden bir daha asla çıkmamaları ve %100 güvenilir olmalarıdır. bu gözleri yaseminkale20@gmail.com a mail atarak ulaşabilirsiniz...

9 yorum:

  1. ellerine sağlık canım.çok güzel olmuş. biz bekleriz merak etme tek prenses kızmasın:))))sevgiler canım

    YanıtlaSil
  2. canım ellerine saglık iyi günlerde oynasın kızın

    YanıtlaSil
  3. uğur böceğine geldim diye yorum yazmışsın :) ben onu çok beğendiğim için koydum profilime ellerine sağlık çokda güzel bi steden almıştım..ayrıca oyuncak örgülerine bayılıyorum harikasın arkadaşım.. ayrıcada ayakkabılara bir an önce sağlıklı bi şkilde ulaşman dileğiyle bilirim miniklerimiz biraz haylaz olurlar hevesi gçince bırakır nasıl olsa az sabret :)

    YanıtlaSil
  4. şekerperisi-serrpil3 Aralık 2009 22:32

    şulecim ellerine sağlık bende tam bloğumu açtım yeni eklenen bir şey varmı diye bakarken viking kızı gördüm(viki yani) çok güzel olmuş kolay gelsin

    YanıtlaSil
  5. yasemincim bebiş çok güzel olmuş eline sağlık dolu dolu görünüyor. bu arada www.yumakyumak.com adresine gelip mail adresini ve adını yazan herkes üye olabiliyor kısacık...sonrasında yazı ekle butonuna basıp aynen boşlukları dolduracaklar blog yazı ekler gibi canlarım benimmmm....haydi bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  6. balböcükleri3 Aralık 2009 22:36

    çok şirin olmuşş

    YanıtlaSil
  7. evet yasemin benim uzun kulak farklı oldu sök yap sök yap öldüm 3 yumak ip yedi çok az birşey arttı nasıl başardıysam :)

    YanıtlaSil
  8. anaaaa yasemin ben bunu daha yeni gordum ya ne tatli, su bunlar da ilginizi cekebilir var ya, iste ilgimi cekti bende baktim ve cok sevdim:)

    YanıtlaSil