4 Şubat 2010 Perşembe

örgü oyuncak piglet











15 yorum:

  1. Harika şeyler yapmışsın canım.amigurimide acemiliğim çok ama kızım beğeniyor:)) yeter değilmi..bereketli satışlardiliyorum canım..

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş canım:)
    ellerine emeğine sağlık..
    şansı bol olsun..sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. yasemincim seriyi tamamlamış görünüyorsun...ben henüz şu ayıyı bile yapamadım. oradaki sayıları bir türlü çözemiyorum.sende olan sayılar varsa bana acil yollar mısın? yaş günü hediyesi olarak öreceğim bizim yeğene...

    YanıtlaSil
  4. aslım ben pooh, bugs ve tweeyt yi ördüğümde bilmiyorumki bu işim sayıları olduğunu piglet te biliyordum ama oda sayıyla değil canım sevgiyle örülmüştü :)))

    YanıtlaSil
  5. çok şirin olmuş eline sağlık yasemincim.
    sana bahsettiğim titanyum kursu yarın başlıyor.gitmek istersen ulu çarşı da boncukcum mağazanın adı.sahibi ismail gün.kurs ücretsiz tek şart malzemeyi oradan temin etmen.ben bu c.tesi gelemiyorum inşallah daha sonraki haftalarda gidicem.sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. ellerine sağlık yasemincim çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  7. Canım zahter hakkındaki yoruma teşekkür ederim.Domatesli yeme şeklini bana tekrar anlatırsan çok sevinirim.Sevgi ve saygılarrr.Bu arada ellerine sağlık çok hoş ve eğlenceli birşey olmuşşş.

    YanıtlaSil
  8. canım yaa ne kadar uzmanlastın eline saglık ben hala hayvan oremiyorum

    YanıtlaSil
  9. yaseminciğim,diğerleri gibi piglette çok şeker ve de muntazam olmuş, ellerine sağlık..

    öptüm çok:))

    YanıtlaSil
  10. saol ayeşecim çok tşk ederim

    YanıtlaSil
  11. merhabalar canım..hayırlı cumalar.

    YanıtlaSil
  12. canım arkadaşım çok güzel olmuşşşşşşş eline sağlık.hayatım unutkanlık başladı kadın olmak sitesinin şimdiki adresi neydi?bana yazaqrmısın

    YanıtlaSil
  13. oyuncak perim ellerine sağlık hepsi birarada çok şeker görünüyorlar.
    kucak dolusu sevgiler sana ve miniş fıstığa

    YanıtlaSil
  14. Canımın içi selamlar,epeydir yoktum buralarda :)) Ama yüzümün akıyla bitirdim çok şükür.Bundan sonra daha rahatım.Canım benim harika şeyler yapmışsın bitanem,ellerine emeğine sağlık.
    5 çayına ne zaman istrsen gel canım,başımın üzerinde yerin var.Amaa gelirken piglet,winy ve pooh getir :) Öptüm kocaman.

    YanıtlaSil
  15. meraba ben çocuk gelişimi öğrencisiyim kitapta ki oyuncağı yapmak istedim fakat yapılışını bulamadım ama burada var şimdi buldum allah sizden binbir kere razı olsun .

    YanıtlaSil