29 Nisan 2011 Cuma

derya kuzusu bu fil:))

"iki fil arasında ki 7 farkı bulunuz!"desem:)) milyon tane fark çıkar ortaya:) açık renkli olan orjinali :) deryakuzusu "bu fili istiyoruz" demişti ya; inşallah beğenir diye diye gönderdim :))
hepinizin hatırlayacağı bu renkli fil yıllar önce derya baykalın programında gösterilmişti. ne kızmıştım derya baykala; çinde ekibini kurmuş olan kadını öve öve bitirememişti..

ben renkleri photospacede azcık bozuverdim:)) sihirli dokunuş yine fatoşumdan geldi

bu 10 renk fille o kadar çok savaştım ki:))bir ara maynuma benzeyen başı hortumuyla fili andırır hale gelene kadar endişe tavan yaptı:))

işte vazgeçilmezim bonbon lükslerim... denizlide hali hazırda bulamadığım bu ipliğin şimdide alttan ortada olan kahve rengini arıyorum aaa dostlar:)) nakonun sayfasını her gün ziyaret ediyorum 'stokda yok! yok! yok! yok!....:((


42 yorum:

  1. Yasemincim dörtgözle bekliyoruz. Oğluma da söylemiş bulundum başımın etini yiyor resmen, kargo nerede, ne zaman gelecek diye, dün gelmedi inşallah bugün gelecek.
    Denizlide bulamadığın o ipi bakarım istersen buradan. Kağıdındaki kod numarasını yaz bana, bulursam kaç tane istiyorsan yollayayım sana istersen.

    YanıtlaSil
  2. Ben bu rengi Yiğit düğmede bulmuştum, şimdi kaldı mı bilmiyorum.Hatta maymun örmek için hususi aramıştım.İsterseniz birde oraya bakın..

    YanıtlaSil
  3. canım benim her zaman dokunurum ben sen yeterki iste..:)
    şu lükse bi de ben bakayım burda bulurum belki kaç tane istiyosun?

    YanıtlaSil
  4. rahime erdoğan29 Nisan 2011 12:32

    yasminim ellerine sağlık arkadaşım,filin çok güzel olmuş.kaç renk kullandın bilmiyorum ama,çok renkli oluşu insanı gerçekten zorluyor...haa bide 7 farkı bulmamızı istemişsin,ben orjinalinde 7 bin tane gözle görülübilen delik bulduuum:)) senin filin de ise,gözle görülebilen bir tane bile delik yok be kardeşim...olmaz ki ama, bu kadar muntazam örülmez ki canım...:))

    YanıtlaSil
  5. sonunda olmuş işte yasemincim...seninkisi hem bir daha güzel deliksiz yani:)

    YanıtlaSil
  6. rengarenk cıvıl cıvıl bir fil olmuş

    YanıtlaSil
  7. şekerim yine döktürmüşsün.
    bak geldim artık....
    ben hala matruşka promlemini çözemediğim için amigurumilerden uzak duruyorum....

    öptüm sizi

    YanıtlaSil
  8. kafa bitti dediğin bu muydu??? halen meraktayım çatlıcam neredeyse :P
    ellerine sağlık çok şeker olmuş yaaaa..kıskandım yapsam mıııı :P

    YanıtlaSil
  9. oyuncaklarınıza bayıldım, çocuğunuz ne kadar şanslı! Nasıl daha önce görmemişim bilmem, Pamuk Prenses ve 7 cüceleriniz favorim oldu :)
    çok sevgiler

    Elif Alkaç Dedeoğlu

    YanıtlaSil
  10. ellerine sağlık bende de bu fil gibi renkli bir model var bende onu yapacağım elimdekiler bitince o da böyle çok renkli.
    ellerine sağlık canım çok şirin olmuşlar.

    sevgiler öpüyorum.

    (yasemincim resimler arasındaki boşlukları biraz daraltsan konu görünümü daha hoş olacak çok ayrılmışlar.)

    YanıtlaSil
  11. derya- bende bekliyorum teslim edilmesini aslında ankara kargolarım ertesi gün teslim oluyor du...:(( çok öpüyorum çınar'ı:))

    YanıtlaSil
  12. nazan- yiğit düğme nerede ki???

    YanıtlaSil
  13. fatoş- canım tşk ederim her yeni oyucakda isterim:))

    YanıtlaSil
  14. rahime erdoğan- 10 renk kullandım canım orjinali astarlı idi sanırım. dimi çok çok delikli:))

    YanıtlaSil
  15. asosh-aslımm inş. sahipleride çok beğenir.. sonunda oldu :)

    YanıtlaSil
  16. ada ve deniz- tşk ederim arkadaşım.

    YanıtlaSil
  17. smilena- canım seni buralarda görmek ne büyük mutluluk.. hep gel arkadaşım sen:)) ana kraliçem bir matruşka seni yıldıramaz)) lütfen uzak durma özledik senin işleri de

    bizde seni öptük...

    YanıtlaSil
  18. uğurböceği- evet canım buydu bi dahada yazman zaten face ee:)) tşk ederim canım yap tabi cnmmm

    YanıtlaSil
  19. elif- hoşgeldiniz elif hanımcığım sefalar getirdiniz. bende sizin kurabiyelere bayılıyorum hepsinden öresim geliyo:))

    YanıtlaSil
  20. Eline sağlık Yasemincim,filin çok sevimli olmuş..bayağı zor olmuştur örmek..
    alıcısının da zevkle oynayacağına eminim..sevgiyle kal:)

    YanıtlaSil
  21. örgüçantam- tşk ederim ablacım
    merakla bekliyorum seninkinide:)

    kapadım ablacım arayı:))

    YanıtlaSil
  22. noyumberry-tşk ederim 10 ren olunca oturduğum yerden kıpırdayamadım:))
    hala teslim edilmedi görünüyor 2 gün önce kargolamıştım dün verdiğim kargo aynı il adresine ulaşmış :(

    YanıtlaSil
  23. Bu delikli örgüyü sık iğne yaparak becermenin tek yolu ''iplik'' heralde bazı iplikler içinide çok doldurunca esniyor bence yoksa nasıl yapılırki valla merak ediyorum.deliklere değil başlarınamı batıyolarki :P belkide yapanın ilk oyuncağıdır .ok atmıyım şimdi :)) Ellerine sağlık seninki çok güzel olmuş renk değişim yerleri popo kısmında mı hocam :D bide filin kuyruğu nirde :))

    YanıtlaSil
  24. Elinize sağlık güzel ürünler. Ben de amigurumi dünyasına yeni katılanlardanım. Ürünlerinizi beğeniyorum. Benim de bir kaç çalışmam var.
    Bloguma beklerim...

    YanıtlaSil
  25. arzu- canım bu filin içinde astar var uygun olmayan tığla sıkiğne olarak örmüşler delik deşik o yüzden aa birde şu var sık iğneyi 2 defada yada başını dolayıpda tek defada çekenler var o oyuncaklarda delikli ve düzgüzsüz görünüyor vede çabuk bitiyor haliyle fiyatları düşük oluyor:)) filin kuyruğu arkasında:)))renk değişim yerlerini sakladım:))hiç biyerden götünmüyo:))

    YanıtlaSil
  26. arzu- canım bu filin içinde astar var uygun olmayan tığla sıkiğne olarak örmüşler delik deşik o yüzden aa birde şu var sık iğneyi 2 defada yada başını dolayıpda tek defada çekenler var o oyuncaklarda delikli ve düzgüzsüz görünüyor vede çabuk bitiyor haliyle fiyatları düşük oluyor:)) filin kuyruğu arkasında:)))renk değişim yerlerini sakladım:))hiç biyerden götünmüyo:))

    YanıtlaSil
  27. kadriye başar- hoşgeldiniz efendimm hem siteme hemde amigurumi dünyasına evet baktım oyuncaklarınıza hello kitty, tweety, palyaço hepside çok güzel olmuş bol satışlarımız olsun canım...

    YanıtlaSil
  28. çok şirin olmuş bu fil kızım görmesin:)) ellerine sağlık canım..

    YanıtlaSil
  29. senın ellerınde bonbonlar harika bir fill olmuş ellerine saglık

    YanıtlaSil
  30. deryaaaa kuzuuuuum :) derya kuzusu deyince balıklı birşeyler sanmıştım meğerse derya bakyalın kuzusuymuş :))) canım renkleri cıvıl cıvıl olmuş il başta koyu demiştim geralıyorum sözümü gayet renkli ve açık olmuş :)) çok beğendim ben bu kuzuyu ellerine sağlık :)))

    YanıtlaSil
  31. Evet bende Derya baykalın programından hatırlıyorum bu fili.Her zamanki gibi süper bir çalışma olmuş.Bon bon ipleri bende bulamıyorum Darıcada.İstanbula gidince alıyorum.Bon bon clasicle lüks arasındaki fark nedir? canım.Lüks dahamı ince,yada parlak.Ben clasic kullanıyorum
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  32. MARİFETANE-çok teşekkür ederim:) görmesin mi neden ama yaaa:((

    YanıtlaSil
  33. evinneşesi- zehram:)) alemsin canım deryakuzusu blogsahibi komşumuz:)) derya baykalda çiğdem yapmıştı bu fili içine pembe iplikle ikili trabzan astar örmüşlerdii:)) evet dimi koyu renkler demiştin aslında laci yerine siyah kullandım o biraz koyultu:))

    YanıtlaSil
  34. ♥GÖNÜL ÇELEN♥- klasik ile lüks birbirinden çok farklı
    klasik odun gibi kalın, sert, mat
    lüks ince (2,5 mm kullanılabiliyor) yumuşak ve parlak
    ince olduğu için ördüğün oyuncaklar daha küçük oluyor oluyor
    klasikle ve lüksle aynı sayıda aynı oyuncağı yaptın mı boydan %50 fark ediyor fakat o lüksdeki görüntü var yaaaa çok hoşuma gidiyor...

    YanıtlaSil
  35. bence cok sevımlı olmus

    YanıtlaSil
  36. Teşekkürler canım...Deneyeceğim...
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  37. ♥GÖNÜL ÇELEN♥- ben tşk ederim canım:)

    YanıtlaSil
  38. Yasemin hanımcım o ipten var şu anda bende bütün renkler mevcut buradaki tuhafiyede çok sayıda var bu renk adres verinde göndereyim size

    YanıtlaSil