25 Aralık 2011 Pazar

24/12/2011 çekiliş sonucu

Allahtan video çekimi yapıyorum kimsenin aklında soru işareti bırakmak istemem...

sadece çekiliş için değil YAPTIĞIM, YAPMAK İSTEDİĞİM, YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTIĞIM, OLDUĞUM YADA OLAMADIĞIM her işde her zaman ben olmaya çalışıyorum yaptığım işden eminim kompleksli değilim, belki biraz kaprisliyim acıkda inatcıı vede artık eleştirilere kapalı:)) ben yaseminkale yim... hedefim "HER ÇOCUĞUN EN AZ  1 TANE ÖRGÜ OYUNCAĞI OLMALI" isee bunun için elinden geleni ardına koYmaYaNım.

| izlesene.com

6 yorum:

  1. Görüyorsun istemekle olmuyor:))))Evin neşesi tebrikler.Teşekkür ederim arkadaşım.Seni uğraştırdık.Arkadaşa yeni yılda evine şans getirsin.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Canım arkadaşım Teşekkür ederim hayatımda ilk defa ama gerçekten ilk defa bir hediye kazanıyorum piyangoda bile amarti vurmaz bana :)
    gerçekten çok mutlu oldum senin dürüstüğünü bilmeyenlere utanmaları gerktiğini söylemeden geçmek istemiyorum.......
    yeni yıla senin hediyenle girmek bana uğur getirecektir eminim bundan çünkü sen örgü perisisin :))))

    yorum bırakan arkadaşarımada teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. şanslı kişiye tebrikler... güzel köpüş uğur getirsin evine:)

    YanıtlaSil
  4. dediğim gibi güvenmeyeceksen katılmayacaksın çekilişe yada herhangi bişeye,o kadar mı güvenilmez bi topluluk olduk yaaa,herkes kendinden sorumlu,herkes kendini düzeltse zaten problem kalmaz,sen doğru bildiğin yolda yürü yaseminkale.....

    YanıtlaSil
  5. videyonun montaj olmadığı ne belli. yada istediği numara çıksın diye 50 kere deneme yapmadığı, her denemeyi kaydetmediği nerden belli? sorarım size. hakkımızın yendiğini düşünüyom. bence herkesin hakkını aramamalı, çekiliş iptal olması gerekiyosa olsun. yani bende çekilişe katılmamış olmasaydım benimde hakkım yenecekti. çok asapım bozuldu sinirlerim zıpladı. şaibe bile konuşulması şaibe var gibi geliyo bana sanki. çok istemiştim bana çıkacak diye beklemiştim. neyse canımız saolsun.yinede. sevgiler. tehhh :(

    YanıtlaSil