8 Ekim 2012 Pazartesi

örgü bere yılan kafalı ejderha



sonunda bende bere ördüm hemde kızıma göre:) örgü oyuncaklarıma yapıyorum da ilkkez bu kadar büyük yaptım:)
beremizi Anchor olympos ile 4 mm tığ ile ördüm.
ilkez blogumda nako dışında bir iplik firmasının ismide yerini almış oldu:) aa tabi birde 4 mm tığ:)

27 yorum:

  1. ellerine sağlık korkmadan takarsa iyi gerçeğine çok benzemiş:))

    YanıtlayınSil
    Yanıtlar
    1. ayy korkmak mı? bayıldıııı bayıldıııı birde havalara giriyor ki:))

      Sil
  2. Çok beğendim Yaseminciğim. Ellerine sağlık. Kızın da keyif ve sağlıkla kullansın.

    YanıtlayınSil
  3. ip ne güzel durmuş örgüde,öreninde hakkını vermek gerek tabi...:))ellerine sağlık şekerim çok güzel olmuş:)

    YanıtlayınSil
    Yanıtlar
    1. saol fatoşum ee hadi senden de bekliyorm oğluşlara ciciler:)

      Sil
    2. uğraştırıyor sıpalar bi rahat vermiyolar ki öreyim:))bi de herşeyden 2 tane yapmak zorunda kalınca yavaş ilerliyor.az kaldı yakında paylaşırım:)

      Sil
    3. allahım yardımcın olsun canımcım.. ee 2 katı zor tabii.. sağlıkla zamanında gelsinlerde yaparız el birliği ile eksiklerini...

      Sil
  4. Harika olmuş ellerine sağlık, bende oğlum için istiyorum :)

    YanıtlayınSil
  5. Canım harika olmuş,sen örersinde kötü olurmu hiç :)
    Kuzucuğun güle güle iyi günlerde giysin...

    YanıtlayınSil
  6. Cok guzel olmus ellerinize saglik. Sapka ormek bagimlilik yapiyor aman dikkat :) Ben hala sapka ve sacbanti yapmaktan amigurumilere donemedim. Sevgiler...

    YanıtlayınSil
    Yanıtlar
    1. demekki bu örgü işi böyle :) motiflerime sıra gelsin diye bekliyorum aklım oyuncaklarımda kalıyor buda çok keyifli :))
      (bende amigurumi hastalık fln diyordum)

      Sil
  7. iyi günlerde giysin ela... ellerine sağlık...

    YanıtlayınSil
  8. çok farklı bir çalışma olmuş ellerine sağlık canım.kızın iyi günlerde kullansın.sevgiler

    YanıtlayınSil
  9. Heheheh ay ısırıcak beni :)
    Harikasın canım çok başarılı olmuş yani yine sana yakışır bir tasarım :)

    YanıtlayınSil
  10. Bu işte de ustalığını kanıtladın yani:)) harika görünüyor canım ela bayılmıştır bu bereye..Nakoya gelince ben uzun süre önce bıraktım nakoyu bir battaniye ördüm bin pişmen etti beni, amigurimiler ayrı faciaydı..şimdi yeni amigurimi ipi çıkartmış sende gördüm ama onu bile denemeye cesaretim yok şimdilik..

    YanıtlayınSil
    Yanıtlar
    1. senin işlerin yanında benimkinin lafı bile olmaz canım...

      amigurumi bonbon için bekle canım iyileştirme yapıyorlar... iplik durduğu yerden tüylendi:) ama yinede en geniş renk seçeneği nakoda :((

      Sil
  11. Yasemin zormu bu çok güzel gözüküyor...

    YanıtlayınSil