19 Şubat 2013 Salı

teşekkürler hepinizee

nevalim, hülyaveamigurumiSevtapım, yumukellere canan,sevgili mayda hnmcım, canım rahime erdoğan ve beni telefonla arayan blog komşularıma facebookdan mesajlarını eksik etmeyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.


nevalim can dostum evini açtı bize sankii yıllardır tanışıyoruz biz ayrı kızlarımız ayrı mutlu oldu 3 gece misler gibi ağırladı bizi... doyabildik mi birbirimize HAYIIIIIR...  tamamen iyi olunca tekrar gidicez İstanbul'a o zaman bol bol gezeceğiz(fotoda görmüş olduğunuz oyuncakların yarısı nevalime ait güçlerimizi birleştirdik)
hani demiştim ya "kiminle bakırköyde kumpir yedik?" diye canım hülyamla hastaneye yatmadan bir gün önce buluştuk ikimizde iyi bir kumpir ve türk kahvesi severiz önce yedik:) sonra içtik:). ameliyat sonrası hastaneye yine ziyaretime geldi hülyam ve beril (beril güzel kızı) elam ile beril nasılda kaynaştı anlaştı:)
hülyamla oturuken sevtapım geldii. birlikte sohbet ettik gülüştük bi kaç kare foto çekildik
üzerimdeki pijamalar Hülyamın hediyesi geleceğini bilmiyordum süpriz yaptı:) Sevtapcım Elama getirdiğin oyun hamuru ve minik canlılar kitabı için çok teşekkür ederiz. bütün böcekleri ezbere aldık artık onladan korkmuyoruz:)
sevgili mayda hnmcım beni gördüğünde göz yaşlarına hakim olamadı... güzel hediyesi ve hoş sohbetiyle misafirim oldu


yumukllere canancım sınavı vardı öncesinde yanıma geldi. beni çok mutlu ettii. tabi kızımıda

hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. iyiki varsınız. lütfen her daim varolun...

30 yorum:

  1. ne kadar güzel anlatmışsın ablam resimlerde de çok güzel çıkmışsınız allah dostuklarınızı bozmasın inşallah.... :) :) :)

    YanıtlaSil
  2. ne güzell sanki yılların dostları gibi

    YanıtlaSil
  3. Bendeee coook keyif aldim, asil ben tesekkur ederim. Caniiiim, iyilestigin zaman cok daha fazla gorusup konusabilecegiz! Bunu untma! :) Daha iyi olabilmek icin, Kendine coook iyi bak! Öpüyorum kocaman, Beril'im de Ela'mi opuyormu! Saglikla ve Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  4. Bendeee coook keyif aldim, asil ben tesekkur ederim. Caniiiim, iyilestigin zaman cok daha fazla gorusup konusabilecegiz! Bunu untma! :) Daha iyi olabilmek icin, Kendine coook iyi bak! Öpüyorum kocaman, Beril'im de Ela'mi opuyormu! Saglikla ve Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet cnm. şu ilk kontrolu bi atlatsam sanki iyileşme hızlanacak gibi geliyor:) bizde siziii çoook öptük:)

      Sil
  5. çok çok geçmişler olsun canım rabbim şifa versin.dostlarımızın olması birilerine güvenmek ne kadar güzel.dostlarımız hep olsun sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Keşke daha uzun görüşebilseydik canımmm :( İnşallah bir daha ki sefere daha uzun olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o kadar yolu gelmen bile büyük incelik canım tekrar teşekkür ederim. inş. canım ortak bi yer tespit etmek gerek:)

      Sil
  7. sen de bir daha hiç hasta olma,kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) inş geçecek artık :))çok teşekkür ederim

      Sil
  8. Canım inş bir sonrakinde daha da sağlıklı olarak gönlünüzce eğlenirsiniz:))

    YanıtlaSil
  9. canım benim tekrar cok gecmiş olsun hep dostlarınla arkadaşlarınla iyi yaşa hepsine bizlerdende cokkk slm söle seni cok seviyorum iyiki varsın ve inş iyi olursunda arkadaşlarınla güzel güzel eğlenip gezersin canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederimm canım.. birlikte daha güzel günlere inşallah. söylerim tabiii varol cnmmm

      Sil
  10. Hoşgeldin Yasemin, seni böyle sağlıklı ve mutlu görmek çok güzel..Sağlığın ve mutluluğun daim olsun canım..Güzel yürekli insanların etrafında da güzel insanlar olur resimlere bakıyorum da ne mutlu sana ve yanındakilere, ben ancak dua edebildim senin için, istanbulda iken seni ziyarete gelmek istedim bir yolunu bulur gelirdim de lakin hamileliliğim biraz sıkıntılı geçti canım 7 ayımız bitti şükür şimdi çok daha iyiyiz seni de maaşAllah iyi gördük daha iyi olduk kendine iyi bak canım güzel ailende sende hep selamette sağlıklı olun inşAllah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini... bi dahaki gelişimde güzel kızın ve minik bebeğinle gelirsin inşallah. gelemeyenlere tek sözüm "orası istanbul canımmm" oluyor. elam bile "istanbul güzelde çok araba var" dedi:)))
      amin cnmmmm

      Sil
  11. Tekrar geçmiş olsun:)))))

    YanıtlaSil
  12. tekrar geçmiş olsun tatlım,biz yanına gelemedik ama...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. havalar acık ısınsın. günler uzasın mutlaka bekliyorummmm:)

      Sil
  13. geçmiş olsun dostlar dostluklar böyle günler için ..ne iyi insanmışsınki böyle iyi dostlar edinmişsin ...kızınada öpücükler ...sevgiyle kal..*-*

    YanıtlaSil
  14. Canım herşey güzel olacak tüm dostların her zaman yanındayız....

    YanıtlaSil
  15. biliyorum canım varolun emi.. hepinizin bende yeri çok özel.

    YanıtlaSil
  16. canım benim sen hepsini fazlasıyla hakediyorsun..daha yüzyüze gelemedik ama dotluğunu uzaktan da hissedebiliyorum.keşke ben de yanında olabilseydim..

    YanıtlaSil