5 Şubat 2014 Çarşamba

http://kampanyon.com/ u duymayan var mı??

İnternetten alışveriş konusunda siz ne düşünüyorsunuz?
Bana dünyaya açılan bir kapı olan internetin aradığım her şeyi bulabileceğim düşüncesini aklıma getiriyor. Bir de her gün mail kutuma düşen bir sürü online alışveriş sitesi bültenlerini. Onları tek tek incelemek, üzerinde düşünmek, karşılaştırma yapmak, bunların hepsini akılda tutmak o kadar zor ki. Hele ki hayatlarımızı maraton koşuyormuşçasına geçiren bizler için. Açıkçası aradığım bir ürün olmadığında bu o kadar da göze batmıyor. Ancak örneğin bir markanın özel bir model ayakkabısını aradığımda, yüzlerce alışveriş sitesinde bu elemeyi yapmak çok ama çok zaman alıyor.

İşte o anlarda sadece alışveriş konusuna eğilmiş, bana güvenli siteleri filtreleyen, bir site olsa diye içimden hep geçirmişimdir. Birkaç gün önce o siteyi buldum.




Aradığımız ürünü sitenin arama butonuna yazdığımızda, farklı sitelerde satılan aynı ürünler karşımıza çıkıyor. Bilindik sitelerin yanında, daha önce bilmediğimiz güvenli alışveriş adreslerini de bize sunuyor kampanyon.com . Bir diğer güzellik ise ürünün üzerine geldiğimizde indirim kuponlarıyla karşılaşıyoruz. Bu sadece kampanyon.com aracılığıyla o ürünleri alan kişilerin yararlanabileceği kuponlar. Yani site bize bir ayrıcalık da sunuyor.

Biliyorsunuz ki Türkiye’de dünyadaki her markanın mağazasını bulmak mümkün değil, bu olanaklar gün geçtikçe artsa da hala yetersiz olduğunu söylemek mümkün. Yurtdışından online alışveriş biliyorsunuz ki kozmetik konusunda zaten yasaklı, diğer ürün gruplarında ise bir yasak olmamasına rağmen çoğu kişi ben de dahil bazen yurtdışından online alışveriş konusunda çekimser kalıyorum. Hele birde alacağım ürünün fiyatı baya yüksekse.

Kampanyon.com beni bir kez daha şaşırtarak bu konuda da yardımıma yetişti. Türkiye’de mağazası bulunmayan bazı markaları deneme amaçlı aradığımda sonuçlar beni çok mutlu etti. 



Amerika’lı lüks aksesuar markası Coach’ın Türkiye’de henüz mağazası yok. Ancak kampanyon.com aracılığıyla gördüm ki mosmoda.com.tr sitesinde bu marka satılıyor. Beğendiğim bu çantanın normal fiyatı 1100 TL mosmoda sitesinde 795 TL ye bulunuyor. Bu ürünü kampanyon.com aracılığıyla alırsak 50 TL indirim kuponu kazanıyoruz ve böylece Türkiye’de mağazası bulunmayan bir ürüne güzel indirimlerle sahip oluyoruz.





Birçok ünlü markanın Türkiye’de mağazası var, evet. Ancak bunların yüzde 90’ı maalesef ki İstanbul’da. Diğer illerde yaşayanlar için bu durum hiç iyi olmuyor. Örneğin ayakkabı ve çantalarıyla ünlü miu miu markasının mağazası sadece İstanbul’da İstinye Park’ta bir tane var. Kampanyon.com a girip bu markaya baktığımda bir sürü seçenek çıktı önüme, bende bu güzel bootieyi sizler için seçtim. 1v1y.com sitesinde neredeyse yüzde elli indirimle sunuluyor.

Sonuç olarak kampanyon.com online alışveriş konusunda ufkumu açtı diyebilirim. Aradığımız şeyleri karşılaştırmalı bir şekilde bulmamıza olanak sağlıyor, özel indirim kuponlarıyla biz kadınları çok mutlu ediyor ve de en önemlisi Türkiye’de bulamayacağımız yada olsa da ulaşamayacağımız ürünleri bulmamıza ve indirimli satın almamıza olanak sağlıyor. Sahsım adına konuşacak olursam bütün bu güzellikleri barındırdığı için kampanyon.com a teşekkür ederim.

Sizde mutlaka girip bir göz atmalısınız.

1 yorum: